Ducosim beurzen

De eerstvolgende beurs

Ducosim organiseert drie keer per jaar een spellenbeurs in Amersfoort. Onze eerstvolgende Ducosimbeurs is op Zaterdag 21 januari 2023, van 10.00 tot 17.30 uur in Theater Flint in Amersfoort.

Informatie over ducosimbeurzen

Op een spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo’n beetje alles wat met spellen te maken heeft. We organiseren toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, participatiespellen waaraan iedereen kan meedoen en andere activiteiten, zoals een jaarlijkse bordspellenveiling tijdens de winterbeurs. Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen. Meestal is er ook een Bring & Buy Stand, waar je tweedehands spellen kunt (ver)kopen. 

Kom eens naar een Ducosim spellenbeurs en speel mee met ruim 400 andere spelers. Wij zorgen voor de spellen en de spelleiders, de bezoeker hoeft alleen een goede stemming en interesse voor spellen mee te brengen. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt €7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis.

Groepen vanaf 6 personen komen in aanmerking voor korting. De groep moet zich uiterlijk een week voorafgaand aan de beurs per e-mail (Eelke@ducosim.nl) aanmelden als groep die voor de korting in aanmerking wil komen. Meld je bij aankomst bij de beurs als zijnde groep X en de hele groep (d.w.z. alle mensen die daadwerkelijk zijn opgegeven) mag tegen gereduceerd tarief naar binnen. Personen in de groep betalen €5,- i.p.v. de gebruikelijke €7,-.

Voor alle duidelijkheid: Het is dus niet mogelijk om bij de balie te zeggen dat je een groep bent, alleen van tevoren via e-mail aangemelde groepen komen in aanmerking voor de korting. Deze regeling staat niet open voor toernooien, andere akties of terugkerende evenementen.

Voor meer informatie over de spellenbeurzen kun je terecht bij de beurs-organisator: Eelke Heidinga.

De volgende beurzen:

  • Zaterdag 13 mei 2023
  • Zaterdag 16 september 2023 (Let op deze er verplaatst)
  • Zaterdag 20 januari 2024
  • Zaterdag 20 april 2024
  • Zaterdag 21 september 2024
 
 Locatie van alle beurzen in Amersfoort: AFASzaal, Flint, Amersfoort